Salatka dla 1 osoby

Świeże, soczyste surówki są nieodłącznym elementem wielu naszych również nie tylko polskich potraw. Można je służyć praktycznie z jakiegoś warzywa, związanego z własnymi w prawidłowych proporcjach i dokładnie doprawionego. Nic więc dziwnego, że nie wyobrażamy sobie codziennego drugiego dania bez apetycznej surówki, która nie tylko wzbogaca smak tradycyjnego mięsa z ziemniakami, lecz stanowi jeszcze prawdziwą bombą witaminową, konieczną do zachowania naszego ciała w prawdziwej jakości.

Domowe surówki Gotowe surówki możemy nabyć w zakładach, estetycznie włożone w plastikowe pojemniczki, i doskonale doprawione. W moc przypadkach jednak wielu dużo lubią samodzielnie komponowane surówki, i całym ich błędem jest konieczność ścierania wszystkich warzyw na tarce, lub niszczącego ich szatkowania. To dlatego w jakimś domu przyczyni się rozdrabniacz do warzyw elektryczny. To niewielkie urządzenie wielkości czajnika albo garnka na pewno zmieści się w jakiejś kuchni. Jest urządzone w wygodny pojemnik, do jakiego wrzucamy obrane warzywa w pełni, lub ewentualnie pokrojone w mniejsze fragmenty. Dobrej form rozdrabniacz powinien sobie jednak poradzić nawet z pełnym selerem czy burakiem.

http://es.healthymode.eu/knee-active-plus-estabilizador-de-rodilla/

Rozdrabniacz do warzyw elektryczny Taki rozdrabniacz to panaceum na ostatnie, jak zrobić pyszną, aromatyczną surówkę w tylko kilka chwili. Wystarczy, że wrzucimy do zabiegu marchewkę, cebulę, kapustę, czy jakiekolwiek inne warzywa w takiej kombinacji, którą najbardziej chcemy, i włączymy urządzenie, a po kilku minutach możemy przeznaczyć cały pojemnik posiekanych na drobno warzyw. Natomiast to wszystko bez ścierania sobie palców oraz paznokci na tarce, ani rozpryskiwania soku z warzyw po całej kuchni - estetycznie, szybko i oczywiście. Taki rozdrabniacz na pewno przyda się każdej gospodyni domowej, która śni o tym, by jej domownicy z apetytem zajadali się świeżymi surówkami, i której nie wybiera się codziennie z mozołem ścierać warzyw na surówkę na tarce. To danie, które składa nasz czas, i zagrzewa do tego, aby jeść jeszcze bardzo surowych, świeżo siekanych warzyw!